Campanie de-clic: Trimite-ți un mesaj în viitor

Foto: Dan Bodea
transilvaniareporter.us18.list-manage.com

Campanie inedită lansată în aceste zile de echipa de-clic. Dacă nu vrei să uiți până la viitoarele alegeri, din 2020, ce te-a scos în stradă în aceste ultime săptămâni poți să îți trimiți un reminder. Tot ce trebuie să faci este să intri pe votez2020.ro și să completezi formularul de acolo.

”Transformă indignarea din 2017 în votul din 2020. Trimite-ți un mesaj în viitor. Poate ai fost la vot. Sau poate nu ai fost și cu ocazia acestor proteste ai realizat că poate ar fi meritat efortul de a te deplasa în acea duminică la urne. Nu lăsa cei 3 ani rămași până la parlamentarele din 2020 să șteargă indignarea din ultimele două săptămâni.Trimite-ți un mesaj în viitor și dacă vrei atașează o poză cu tine la protest. Noi ne vom îngriji să le primești înaintea alegerilor din 2020. Mașina timpului va fi deschisă timp de o săptămână, timp în care poți să-ți trimiți mesajul în viitor”, spun în mesajul lor inițiatorii campaniei.

În cele câteva zile de când a fost lansată campania s-au strâns deja peste 1000 de mesaje. ”Deocamdată avem peste 1.000 de mesaje, dar sperăm să se adune mult mai multe până închidem capsula”, a precizat Luminița Dejeu, membru al echipei de-clic.

Citește și Povestea din spatele hashtagului #rezist

Postaţi un comentariu