Blue Air: patru zboruri pe săptămâna pe ruta București-Cluj și două rute noi

eepurl.com

Începând cu data de 3 iunie, compania low-cost Blue Air operează pe ruta București-Otopeni-Cluj-Napoca patru zboruri, biletele urmând să aibă prețuri de la 89.99 de lei/ segment. De asemenea Blue Air a anunțat lansarea a trei rute noi din Cluj-Napoca către Bucureşti (3 iunie), Liverpool (3 iunie) şi Dublin (4 iunie). 

Potrivit Blue Air, vor exista patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, marți, vineri și sâmbătă. Biletele pot fi rezervate pe site-ul companiei și la partenerii acesteia, iar în prețul biletului este inclus un bagaj de mână (10 kg), un bagaj de cală (32 kg) și o gustare pe timpul zborului.

Preţurile variază în funcţie de data călătoriei. Spre exemplu, pentru un bilet Cluj Napoca – Bucureşti, cu plecare din Cluj, pentru data de 1 iulie,  costul afişat pe site-ul Blue Air este de 76, 49 lei (pe direcţie de zbor).

Blue Air

Odată cu lansarea celor trei rute noi, spre București, Dublin și Liverpool, Cluj-Napoca devine al şaselea aeroport din România pe care Blue Air operează. Daca iniţial sectorul intern între Bucureşti şi Cluj-Napoca se va opera cu patru frecvenţe săptămânale, începând cu 30 octombrie 2016, Blue Air măreşte frecvenţa zborurilor pe această rută, ca urmare a cererii ridicate, la două zboruri zilnice. Cele două rute internaţionale către Liverpool şi Dublin se vor opera cu două frecvenţe săptămânale, în zilele de luni şi vineri, şi respectiv, marţi şi sâmbătă.

Programul de iarnă al Blue Air

Programul de iarnă al Blue Air

 „Deschiderea celor trei rute de la Cluj-Napoca către Bucureşti, Liverpool şi Dublin, face parte din strategia de dezvoltare Blue Air din acest an. Activitatea noastră în România a întregistrat în continuare o creştere semnificativă, datorată în special faptului că urmează să avem o flotă de 28 aeronave Boeing 737 până la jumătatea lunii iunie”, declară Gheorghe Răcaru, Director General Blue Air.

Postaţi un comentariu