CFR / Păun pleacă în Turcia

Păun a deschis scorul în meciul cu Vorskla printr-o execuție de superfotbalist / Foto: Dan Bodea

Atacantul CFR-ului, Alexandru Păun, este singurul fotbalist clujean convocat de selecționaerul Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire pe care echipa națională de fotbal a României îl va efectua în Turcia. În vârstă de 20 de ani fotbalistul este unul dintre jucătorii de bază ai echipei clujene pentru care a evoluat în 23 de partide în prima parte a actualuli campionat, reușin să marcheze de două ori pentru vișinii. Păun este deasemenea titular de drept și în echipa națională U21, acolo unde a fost promovat de selecționerul clujean al ”tineretului”, Cristian Dulca.

De altfel, Păun este un fotbalist care a făcut parte constant din loturile naționale ale României bifând 3 selecții la U17, 5 prezențe la U19 și 9 la U21. ”Tricolorii” vor efectua în Turcia primul stagiu de pregătire în vederea participării la turneul final al Campionatului European de fotbal găzduit de Franța. Lotul convocat de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul din Antalya este următorul:
Portari: Silviu Lung (Astra Giurgiu), Florin Niță (FC Steaua București), Alexandru Buzbuchi (FC Viitorul)

Fundași: Paul Papp (FC Steaua București), Cristian Săpunaru (Pandurii Tg. Jiu), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Robert Hodorogea (FC Viitorul), Steliano Filip (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova), Alin Toșca (FC Steaua București), Ionuț Nedelcearu (Dinamo)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FC Steaua București), Alexandru Mateiu (CSU Craiova), Adrian Ropotan (Petrolul), Romario Benzar (FC Viitorul), Mihai Răduț (Pandurii Tg. Jiu), Nicolae Stanciu (Steaua), Florin Tănase (Viitorul), Adrian Popa (FC Steaua București),

Atacanți: Andrei Ivan (CSU Craiova), Constantin Budescu (Astra Giurgiu), Alexandru Păun (CFR Cluj), Dorin Rotariu (Dinamo), Ioan Hora (Pandurii Tg. Jiu), Denis Alibec (Astra Giurgiu).

Distribuie:

Postaţi un comentariu