Cupa Ligii / CFR – Dinamo, în sferturile Cupei Ligii

CFR Cluj s-a impus în ultimul meci din Liga 1 în faţa lui Dinamo, echipă pe care o va întâlni şi în sferturile Cupei Ligii / Foto: Dan Bodea

Joi a avut loc la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal Tragerea la sorți a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei Ligii Adeplast. Caoul de afiș al acestei faze a competiției este ținut de confruntarea dintre CFR Cluj și Dinamo București. Cele două formații s-au întâlnit în cadrul etapei a X-a a Ligii 1 la începutul acestei săptămâni, iar câștig de cauză au avut ardelenii care s-au impus în Șetfan cel Mare cu scorul de 2-0.

”Ne-am fi dorit un adversar mai facil, dar nu trebuie să ne plângem acum. Dacă vrem să câștigăm trofeul, și acesta este obiectivul nostru, mai devreme s-au mai târziu tot ar fi trebuit să întâlnim una dintre favorite. Meciul se joacă la București, iar noi suntem neînvinși pe acel stadion de șase ani, nu avem de ce să ne temem. E competiția pe care o câștigi în cele mai puține meciuri și noi vrem să o câștigăm”, a declarat președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan.

Tot în etapa a X-a a primului eşalon au fost adversare şi Steaua şi ACS Poli Timişoara, partidă câştigată de timişoreni cu scorul de 1-0. Cele două echipe se vor duela acum pentru un loc în semifinalele Cupei Ligii, comform tragerii la sorți. Încelelalte două partide din sferturi se vor întâlni Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureş și FC Viitorul – Astra Giurgiu. Meciurile se vor disputa într-o singură manşă eliminatorie, la 14 şi 15 octombrie.

În semifinalele Cupei Ligii Adeplast, câştigătoarea partidei Concordia Chiajna – ASA Târgu Mureş va întâlni echipa care se va impune în meciul Dinamo – CFR Cluj, iar Steaua sau ACS Poli Timişoara va juca împotriva formaţiei care va câştiga partida FC Viitorul – Astra Giurgiu. Semifinalele se vor juca în sistem tur-retur, la 8-10 martie 2016 şi 5-7 aprilie 2016.

Distribuie:

Postaţi un comentariu