Horoscop 19 – 26 februarie 2015

BERBEC

Ai motive de dezamăgire cu privire la mersul unor evenimente de la care ai sperat mai mult. Ai un preţ mult prea mare de plătit, faţă de rezultatele la care te aşteptai. Priveşte cu calm şi cu răbdare lucrurile, fiindcă numai aşa poţi analiza corect ce trebuie să faci în continuare.

TAUR

Ai şansa de a întâlni un vechi prieten de care te leagă amintiri foarte plăcute. O relaţie ce părea să se fi pierdut în trecut poate renaşte acum cu mare bucurie. Este minunat când întâlneşti prieteni adevăraţi , care nu au interese ascunse şi nu sunt profitori.

GEMENI

Nu crede chiar tot ce auzi astăzi de la anumite persoane. În preajma ta este o persoană care apelează la minciuni şi fapte incorecte pentru a arăta că este mai bun decât tine. Îţi va fi ruşine să-l acuzi în față, pentru că ai prea mult bun – simț.

RAC

Eşti la un punct important în carieră, dar nu eşti foarte sigur ce alegere trebuie să faci. Există două direcţii cu avantajele şi dezavantajele fiecăreia. Sigur ai nevoie de o părere foarte bine intenţionată şi mai ales avizată pentru a lua cea mai bună decizie.

LEU

Furtuna care planează astăzi în jurul tău nu trebuie amplificată. Încearcă să-ţi păstrezi umorul, fără să torni gaz pe foc, iar la replicile acide încearcă să răspunzi cu o replică amuzantă. Nu te lăsa atras în capcana nervilor, fiindcă nu merită.

FECIOARĂ

Te preocupă foarte mult un proiect important pentru tine. Ai suficient timp la dispoziţie ca să pregăteşti terenul cum se cuvine şi să acumulezi, până atunci, toate informaţiile şi detaliile necesare pentru un a avea un succes deplin.

BALANŢA

Eşti genul de om care se descurcă prin forţe proprii, fără să fii nevoit să apelezi la diverse persoane unele nu tocmai serioase. Îţi place să devii un exemplu, prin muncă şi seriozitate. Ai cu ce te lauzi şi poţi să demonstrezi celorlalți că reușești fără ajutor.

SCORPION

Ca să ajungi la ceea ce ţi-ai propus te aşteaptă o confruntare grea. Mai sunt şi alţii care se gândesc la acelaşi lucru și fiecare consideră că e cel mai în măsură să obţină victoria finală. Tu ai în schimb, un as în mânecă, de care te vei folosi la momentul oportun.

SĂGETĂTOR

Ai planuri mari, de perspectivă, dar important este să le poţi îndeplini. Convingerea că ai alături de tine oameni serioşi pe care te poţi baza este foarte importantă. Succesul final depinde în mare parte de tine dar şi de cooperarea cu ceilalţi.

CAPRICORN

Reuşeşti cam tot ce ţi-ai propus, pentru că ai puterea şi pasiunea necesară. Ai şi un pic de noroc ca de fiecare dată. Găseşti persoanele care pot contribui la succesul dorit de tine, pentru că există şi momente când vei avea nevoie să apelezi la oameni de încredere.

VĂRSĂTOR

Te gândeşti la unele investiţii financiare de viitor, dar ai şi anumite îndoieli. Trebuie să ai suficientă răbdare pentru a înţelege mai bine ce trebuie să faci în continuare. Dacă iei decizii rapide, nu te aştepta imediat la rezultate nemaipomenite.

PEŞTI

Timpul este cel mai mare dușman al planurilor tale, pentru că zilele pe care le mai ai la dispoziţie pentru rezolvarea anumitor probleme nu sunt de ajuns şi de aceea intri în panică. Probabil va trebui să ceri o amânare, ca să rezolvi lucrurile aşa cum trebuie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu