Accident grav pe DJ 108 B: patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 22 de ani au ajuns la spital

Accidentul a avut loc pe DJ 108 B

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut miercuri, 31 iulie,   pe DJ 108B, în localitatea sălăjeană Brîglez. Un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani s-a izbit, din cauza neatenţiei şoferului, de un copac, rezultând patru răniţi – şoferul şi trei pasageri din maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, şoferul, Alexandru A., în vârstă de 22 de ani, din localitatea Fabrică, se afla la volanul unui autoturism şi, din cauza neatenţiei, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat  în coliziune frontală cu un copac. În urma impactului, şoferul şi cei trei pasageri din maşină, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 ani, au fost răniţi grav şi au fost transportat imediat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al spitalului, Codruţa Puşcaş, şoferul neatent a ajuns la Urgenţe prezentând un traumatism cranio-facial grad neprecizabil, contuzii cerebrale hemoragice fronto-parietal bilateral, hematom periorbital drept şi escoriaţii faciale rezultate în urma unui accident rutier. El a fost tratat în UPU, după care a fost internat la secţia de Neurologie a spitalului, unde se află în continuare sub supraveghere medicală.

Un pasager din autoturism, în vârstă de 17 de ani, din acceaşi localitate cu şoferul, a suferit un traumatism cranio-cerebral grad neprecizabil şi fracturi multiple la nivelul fetei rezultate în urma unui accident rutier. Şi  el  fost tratat în UPU, după care a fost internat la secţia de Chirurgie a spitalului, unde se află în continuare sub supraveghere medicală.

În acelaşi accident a fost rănită şi o copilă de 15 ani, din Brâglez,   diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, contuzie zigomatică, fractură epifiză distală şi fractură maleolă tibială. Pacienta a fost tratată la Unitatea de Primire a Urgenţelor, după care a fost transferată la Clinica  de Chirurgie Infantilă Cluj-Napoca.

Cea de-a patra victimă este un băiat de 18 ani din Fabrică, diagnosticat cu traumatism cranio-facial, comoţie cerebrală, escoriaţii multiple faciale şi o contuzie mână şi genunchi drept rezultate în urma unui accident rutier. Pacientul a fost tratat la Unitatea de Primire a Urgenţelor, nefiind necesară spitalizarea lui.

Distribuie:

Postaţi un comentariu