All-Star Game-ul baschetului românesc, deschis de meciul juniorilor și un super concert Smiley

Foto: Dan Bodea

După opt ani în care caravana All-Star Game a vizitat orașe ca Oradea, Târgu Mureș sau Timișoara, cel mai spectaculos meci dintre cei mai valoroși baschetbaliști ai ligii se întoarce pe malul Someșului Mic, evenimentul propriu-zis fiind precedat de o suită de întreceri destinate tinerelor speranțe dar și de un super concert Smiley.

Evenimentul a început în forță, la ora 16:00, cu meciul dintre selecționatele naționale A și B de juniori. Din echipa All-Star Game Juniori A a făcut parte și tânărul fundaș a lui U BT Mobitelco, Nandor Kuti, declarat la final MVP al partidei, grației prestației sale dar și a spectacolului reușit de tânărul baschetbalist.

Meciul a fost unul echilibrat dar în același timp, fazele spectaculoase nu au lipsit, scorul final fiind 75-54 pentru ASG Juniori A.
Concursul de Slam Dunk destinat juniorilor a fost câștigat tot de un clujean, Sebastian Ionescu, de la Viitorul Cluj. În ceea ce privește concursul de aruncări de trei puncte, acesta a fost câștigat de C. Barabasi.

De asemenea, a fost organizat și un meci între jucătorii de baschet ai fundației Lamont. Sportivii au jucat în scaune co rotile, demonstrând că baschetul nu are limite.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Mult așteptatul moment al meciului seniorilor a fost precedat de un concert al cunoscutului artist Smiley, care a reușit să inițieze publicul în atmosfera evenimentului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu