Sătmăreni țepuiți prin telefon de falşi angajați ai Apaserv

Din fericire, sătmărenii și-au dat seama că este vorba despre o faptă de înșelăciune FOTO adevarul.ro

Mai mulți locuitori din municipiul Satu Mare au reclamat faptul că sunt contactați telefonic de anumite persoane care susțin că sunt salariați ai Apaserv, fiind îndrumați să sune la un anumit număr de telefon, care ar fi call-centerul societății, pentru a încheia contracte de furnizare a serviciilor apă-canal.

Conducerea instituției atrage atenția în acest sens, precizând faptul că “ S.C. Apaserv Satu Mare S.A. nu încheie contracte prin call-center şi numărul de telefon comunicate de aceste persoane care nu aparţin societăţii. S.C. Apaserv Satu Mare S.A. încheie contractele în mod gratuit la sediul societăţii, strada Gara Ferăstrău nr. 9/A, în baza actului de identitate şi al unui act de proprietate (C.F. sau contract de vânzare-cmpărare)“.

Pentru a lămuri situația, instituția transmite numerele de telefon ale instituției, pentru ca abonații să nu poată fi înșelați. S.C. Apaserv Satu Mare S.A. are următoarele numere de telefon:  0261.759080, 0261.59102, 0372.742.200,   0372.742.201 sau telverde 0800.827.776 apel gratuit, non –stop.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. dr. Ciomu says:

    Nu e nevoie de call-center….Apaserv ne tepuieste cu fiecare metru cub de apa livrata……

Postaţi un comentariu