Handbal/ CSM a terminat pe doi la un turneu de pregătire în Ungaria

Handbaliştii de la CSM au avut o evoluţie bună în turneul amical din Ungaria

Handbaliştii de la CSM sunt în linia dreaptă cu pregătirile pentru o abordare cât mai bună a unei noi ediţii de campionat, care va debuta pe 22 septembrie. Sătmărenii au  participat, sâmbătă , la un turneu în Ungaria (Nyirbator)  acolo unde au susținut trei meciuri, toate disputate într-o singură zi.

Elevii lui Nicolare Istrate au jucat în compania unor formaţii din Liga a 2-a din Ungaria şi nu au făcut-o rău deloc.

Primul meci l-au disputat cu Nyir-Flop Holding Nyiregyhaza pe care a bătut-o cu 21-20 (12-12). Pentru CSM au jucat: Cioroiu – 9 intervenții, Pogyină – 4 intervenții, Jurj – 7 goluri, Morar – 6, Ungar – 2, Ciaca – 2, Santeiu – 2, Tătar – 1, Mateș – 1. Handbaliştii de la CSM au avut o evoluţia bună şi în cel de-al doliea meci, unde au a întâlnit Kisvarda şi pe care a învins-o cu 22-21 (13-11). Pogynă – 11 intervenții, Morar – 5 goluri, A. Pop – 3, Jurj – 3, Ungar – 2, Mureșan – 2, Mateș – 2, Ciaca – 1, R. Pop – 1, Varga – 1, Tătar – 1, Santeiu – 1.

Ca urmare a acestei victorii CSM Satu Mare a jucat finala împotriva gazdelor de la Varosi Kezilabda Klub Nyirbator. După un meci foarte strâns, în care gazdele au fost vizibil ajutate de arbitrii trupa de pe Someş a pierdut cu 20-19. Pentru CSM au evoluat în finală, Cioroiu – 7 intervenții, Erdos – 5 intervenţii. Au înscris câte 3 goluri Morar, Jurj, Varga și Gherasim, Ciaca și Mureșan 2goluri, iar Mateș, R. Pop și Tătar câte un gol.

“ Pentru noi  fost un util turneu de pregătire, mai ales că până acum am jucat majoritatea meciurilor amicale la Satu Mare. Băieţi s-au mişcat bine şi le-am dat posibilitatea tuturor din lot să evolueze. Până la începerea campionatului sper să mai putem juca măcar încă o partidă de verificare.” ne-a declarat Nicoae Istrate, antrenorul CSM.

În prima etapă de campionat CSM Satu Mare, urmează să joace, acasă, cu HC Sibiu. 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu