Judecători cu suflet mare: interlopul sătmărean Doru Tukacs a scăpat din nou de arest

Doru Tukacs se războiește cu fost concubină nu doar pentru avere, ci și pentru copilul pe care îl au împreună

Cunoscutul interlop Doru Tukacs a scăpat din nou de arest, după ce Judecătoria Satu Mare a dispus cerecetarea în stare de libertate, impunându-i doar interdicția de a nu părăsi localitatea. Înregistrările în care Doru Tukacs își amenința fosta concubină cu moartea și cazierul său bogat nu au fost îndeajuns pentru ca Instanța să emită mandat de arestare.

Fosta concubină i-a luat averea

Problemele cu justiția l-au determinat pe Doru Tukacs să-ți treacă toate bunurile pe numele fostei concubine, decizie pe care a regretat-o după ieșirea din închisoare pentru că femeia nu a mai vrut să audă de el. Interlopul s-a plâns că a pierdut peste un milion de euro, unele din proprietăți fiind vândute în timp de era în Penitenciar.

Pus în libertate de Curtea de Apel Oradea, Doru Tukacs și-a cerut propritățile și banii înapoi, dar fosta concubină a refuzat. Interlopul a trecut la represalii și a amenințat-o pe femeie că o va omorî dacă nu-i dă 100.000 de euro și nu acceptă să-i acorde custodia copilului pe care îl au împreună.

Fosta concubină a depus o plângere la Poliție, inclusiv înegistrări audio în care acesta o amenința cu moartea. Doru Tukacs a fost reținut joi dupa-masă pentru 24 de ore după ce a fost săltat dintr-un restaurant de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și cei de la Serviciu pentru Acțiuni Speciale.

Prezentat Instanței, Doru Tukacs a fost pus în libertate, Judecătoria Satu Mare respingând propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare de arestare preventivă. Instanța i-a impus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.09.2013 până la data de 12.10.2013.

Totodată, Doru Tukacs a fost obligat să se prezinte la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare sau la Judecătoria Satu Mare ori de câte ori este chemat, să se prezinte la unitatea de poliţie desemnată cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organele de poliţie menţionate sau ori de câte ori este chemat, să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea instanţei sau a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte nicio categorie de arme. În același timp, acesta nu are dreptul să se apropie de fosta concubină sau să comunice cu ea, direct sau indirect.

Doru Tukacs se războiește cu fost concubină nu doar pentru avere, ci și pentru copilul pe care îl au împreună. El a depus o plângere la DGASPC Satu Mare în care o reclama pe fosta concubină că își neglijează copilul. Tukacs a cerut efectuarea unei anchete sociale pentru a putea cere custodia copilului.

Cazier bogat

Cazierul lui Doru Tkacs este unul foarte bogat, acesta find acuzat în trecut și de furturi de mașini și utilaje, cămătărie și vătămare corporală gravă. De fiecare dată a fost scăpat de judecători, fie de cei sătmăreni, ori de cei din Oradea sau Alba Iulia.

Tukacs a mai fost reţinut în aprilie 2012, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire după ce l-a agresat pe Alexandru Cortean. În, mai 2011, Dorel Tukacs, Nicolae Fuşle şi Bogdan Tărţan au fost prinşi în flagrant, pe terasa unui local din cartierul Micro 17, în timp ce pretindeau bani ca taxă de protecţie de la mai multe persoane. Cei trei interlopi le cereau victimelor taxe de protecţie de 600 de milioane de lei vechi de persoană.

În iunie 2011, Tribunalul Satu Mare l-a condamnat pe Tukacs la doi ani şi trei luni de închisoare cu executare, pentru şantaj şi asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni. Curtea de Apel Oradea a modificat decizia, iar Tukacs a primit până la urmă doar pedeapsă cu suspendare.

În ianuarie 2011, Doru Tukacs, împreună cu sătmăreanul Mircea Condor şi alte şapte persoane din judeţul Alba şi Hunedoara au fost trimişi în judecată de către procurorii DIICOT pentru trafic de utilaje furate şi constituirea unui grup infracţional organizat. Cei nouă au fost prinşi în 22 ianuarie la Deva, după ce în aceeaşi zi au vândut cu 40.000 de euro trei tractoare pe teritoriul Ungariei, utilaje estimate la 130.000 de euro. Ei au fost eliberaţi din arest în 8 martie, iar între timp procurorii DIICOT au mai identificat 23 de suspecţi în acelaşi caz, printre care un cetăţean italian, subcomisarul de poliţie Liviu Schiau, de la structura anti-crimă din Alba Iulia, şi pe şeful Direcţiei Judeţene de Informaţii Alba, Ioan Tarnu.

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Razvan says:

    poate ar fi util sa spuneti, daca stiti, cine a fost judecatorul care a respins propunerea de arestare… o domnuca din sectia penala tre’ sa fie, da’ cine ?

Postaţi un comentariu