![](https://transilvaniareporter.ro/wp-content/uploads/2015/01/140982254002031fc9.jpg)
Whisky și whiskey, la prima degustare profesionistă din Cluj
![](https://transilvaniareporter.ro/wp-content/uploads/2015/01/140982254002031fc9.jpg)
La restaurantul ”Maimuța Plângătoare” a avut loc, sâmbătă, prima degustare profesionistă de whisky din Cluj. Tema degustării a avut tematica ”Sub semnul lui Janus: cele două fețe ale whisky-ului: Scotch și American whiskey”, și a fost organizată de Clubul Amatorilor de Whisky din Cluj.
Au fost degustate atât blended scotch-uri speciale din două regiuni importante ale Scoției, cât și whiskey-uri emblematice, din gama premium.
Degustarea de whisky a fost inițiată de echipa din jurul blogului snoblesse.ro, având scopul de a ridica standardele serviciilor HoReCa dar și de a familiariza consumatorii români cu băuturi variate și de calitate la costuri accesibile.