Cum poți atinge norii fără motor? Învață în cadrul atelierului de zbor cu parapanta
Echipa PG Tandem va susține mâine, 7 mai, la Cluj, un atelier inedit de zbor cu parapanta. Astfel, toți cei care doresc să afle cum se pot bucura de un zbor cu parapanta în tandem, sunt invitați să ia parte la cursul ținut de profesioniști cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Activitatea principală a echipei se desfășoară în zona Rimetea. Atelierul va avea loc în Parcul Rozelor de la ora 18:30.
„Zborul cu parapanta oferă sentimentul de libertate, de bucurie, inspirație și te aduce mai aproape de natură. Iar zborul cu parapantă în tandem este o experiență unică și fascinantă care trebuie încercată măcar o dată în viață (atenție – dă dependență!), având avantajul că nu trebuie să faci nimic decât să te bucuri din plin de zbor, pilotul ocupându-se de tot restul.
La atelier îți vom vorbi despre principiile zborului liber, despre cum putem atinge norii fără să avem motor, vom vedea tipurile de zbor cu parapantă, că nu doar la munte se poate zbura ci și la câmpie, vom discuta și despre cine poate să experimenteze acest zbor și ce e de făcut dacă te îndrăgostești de parapantă. V-am pregătit mai multe surprize, printre care și posibilitatea să interacționezi cu echipamentul (aripa și seleta) pe care îl vom aduce cu noi”, transmit organizatorii evenimentului.
Înscrierea la atelier se face online.
Atelierul este realizat în cadrul icubatorului107. Incubatorul107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. „Vrem să îi încurajăm pe oameni să descopere pasiunile și să își urmeze vocația, fără să uite desigur să împărtășească cu ceilalți tot ce au descoperit! incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei – spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107”, spun inițiatorii icubatorului 107.
Pentru acest atelier, donația recomandată este de 10 lei.