Horoscop 14-20 august

BERBEC – Vă simţiţi cam singur, aveţi mereu impresia că lumea nu vă înţelege și nu vă cunoaşte suficient de bine pentru a vă judeca corect. Aceste sentimente vă creează o stare de răceală şi chiar de detaşare faţă de ceilalţi. Trebuie să priviți mai cu optimism viața.

TAUR – Rezistaţi ispitelor negative, care vă înconjoară. Gândiţi-vă doar la ceea ce merge bine, în ideea în care, să vă doriţi numai lucruri pozitive. Ba, mai mult de atât, gândiţi-vă că dacă sunteţi optimist şi încrezător în viitor vă aşteaptă o reuşită de proporţii.

GEMENI – Nu vă încredeţi total în ceea ce spune un coleg sau prieten, aparent apropiat. În spatele acestei măşti de curtoazie şi prietenie, se pot afla intenţii nesincere care v-ar putea face să suferiţi atunci când aflaţi adevărul. Mai multă prudență nu vă strică.

RAC – Porniţi un nou proiect. Aveţi un interes major în realizarea acestuia. Momentan, totul merge bine într-o direcţie promiţătoare în care investiţi multă pasiune şi mai ales timp. Nu vă încredeţi în ajutorul aparent dezinteresat pe care îl primiţi din partea unui coleg.

LEU – Toate lucrurile merg ca unse în ultimele zile. Chiar şi acele planuri care păreau blocate, pot avea succes. Aveţi de partea dumneavoastră şansa unei reuşite depline. Este momentul să învăţaţi să vă descurcaţi şi singur fără a vă baza mereu pe alţii.

FECIOARA – Vă gândiţi din ce în ce mai serios la o schimbare majoră în carieră, cum ar fi plecarea la un alt loc de muncă sau chiar o modificare de profesie. Primiţi un sfat bun de la cineva apropiat, care merită ascultat, pentru că vă ajută în a cântări şansele mai bine.

BALANŢA – Munciţi mult, dar fără prea multă tragere de inimă, pentru că rezultatele nu se ridică deloc la nivelul aşteptărilor. Nu sunteţi vinovat de aceste lucruri, de aceea ar fi de preferat să vă descurcaţi pe cont propriu, fără să vă implicaţi în niciun fel de asocieri.

SCORPION – Aveţi norocul de a sta de vorbă cu o persoană inteligentă, bine documentată, care vă oferă multe informaţii folositoare. Din punct de vedere financiar, nu vă aventuraţi în cheltuieli prea mari, mai bine analizaţi dacă e nevoie de aceste cheltuieli.

SĂGETĂTOR – Apare o surpriză neplăcută care vă strică liniştea. Sunteţi puţin surprins şi nepregătit pentru lucrurile ce urmează. Niciodată să nu credeţi că ceva este uşor până la proba contrarie. Adunaţi-vă forţele şi încrederea ca să treceţi cu bine peste această situaţie.

CAPRICORN – Vă întâlniţi cu multe cunoştinţe, iar revederea este foarte plăcută. Totuşi, o persoană din grup, poate un musafir nepoftit, tensionează momentele plăcute. Nu trebuie să vă enervaţi, încercaţi să fiţi neutru şi imparţial, dar hotărât.

VĂRSĂTOR – Stresul e major, oboseala se va acutiza în aceste zile, dar aveţi toate şansele să duceţi la bun sfârşit tot ceea v-aţi programat. În ultima vreme aţi consumat multă energie şi aveţi mare nevoie, în acest weekend, de linişte şi relaxare.

PEŞTI – Aţi amânat multă vreme o decizie importantă, dar acum nu mai puteţi tergiversa lucrurile. Aţi ajuns într-un punct în care trebuie să hotărâţi foarte clar ce doriţi. Viitorul dumneavoastră depinde de această alegere importantă, dar dificilă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu