RINO Rent-a-Car din Cluj are oferte pentru mașini de închiriat! Află ce modele sunt disponibile

Clujul are nenumărate festivaluri și evenimente. De aceea, orașul atrage mulți turiști. Te numeri și tu printre ei? Vezi ce oferte pentru mașini de închiriat sunt disponibile la RINO Rent-a-Car!

Fie că ești născut în Cluj sau ai venit în oraș cu ocazia facultății sau în scop turistic, ai nevoie de mașină, având în vedere că este un oraș care s-a răspândit atât înspre localitățile limitrofe, cât și pe plan cultural. Așadar, ca să ajungi de la un festival la altul nu e tocmai ușor cu mijloacele de transport în comun, având în vedere că unele dintre ele au loc în afara orașului, cum ar fi Electric Castle din Bonțida, evenimente organizate în Hoia Baciu sau altele. Așadar, ce e de făcut? Răsfoiești prin oferte pentru masini de inchiriat Cluj de la RINO Rent-a-Car.

De ce să închiriezi o mașină?

Indiferent că vii pentru festivaluri, scopuri turistice sau în interes de serviciu, o mașină reprezintă confortul de a avea propriul tău orar. Dacă te prinde un miez de noapte în Shadow (cu o limonadă în mână, bineînțeles), iar mijloacele de transport în comun nu mai circulă, atunci mașina îți e de ajutor. Dacă vrei să faci shopping și găsești suveniruri greu de cărat, la fel. Aceeași lucru și dacă vrei să ajungi la cineva acasă, în vizită, că nu v-ați mai văzut din facultate. Motive pentru închiriat mașini de la RINO Rent a Car pot fi destule, însă unul dintre cele mai importante este libertatea de care dispui.

When in Rome…

Nu e nevoie să fi venit la TIFF ca să știi zicala ce coincide cu numele acelui film. Când ești în Roma, faci cum fac romanii – la fel și în Cluj, doar că în trafic. Dacă vrei să pari localnic, probabil ai observat că mulți clujeni au, la rândul lor, mașini faine închiriate sau în leasing – sau cumpărate direct.

Așadar, dacă vrei să intri în rând cu lumea și să conduci mașini la fel de frumoase și performante, flota RINO Rent-a-Car are diverse modele, potrivite pentru toate buzunarele, dar și pentru toate exigențele, dacă înțelegi ce zicem. Așadar, iată o listă de câteva nume de mașini pe care le vei recunoaște cu siguranță:

  • Mercedez-Benz
  • Ford
  • Skoda
  • Dacia
  • Și altele, în funcție de disponibilitate!

Te invităm să descoperi chiar tu ofertele pe site-ul oficial, rino-rent-a-car.ro și să răsfoiești prin modelele disponibile. Pot sosi cu diverse dotări în funcție de nevoie, cum ar fi scaune pentru copii, GPS și lanțuri de zăpadă, dacă plănuiești să vizitezi împrejurimile Clujului cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Poți solicita ca mașina să te aștepte atât prin Cluj, cât și la aeroport, având în vedere că poate fi dificil pentru un turist să navigheze un oraș nou și tot ce ține de infrastructură. Alte beneficii ale închirierii unei mașini:

  • Vei conduce un model pe placul tău.
  • Confort sporit pe durata șederii în Cluj.
  • Eviți aglomerațiile din transporturile în comun.

Cere acum o ofertă și bucură-te de o mașină așa cum ți-o dorești. Have fun!

 

Contact:

contact@rino-rent-a-car.ro

+40 747 725 134

+40 744 673 954

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu