Simona Halep spulberată de Anett Kontaveit în finala Transylvania Open. Irina Bara, campioană la dublu

Foto: Dan Bodea

Irina Bara, alături de Ekaterine Gorgodze și-au adjudecat primul trofeu de campioane în proba de dublu a turneului Transylvania Open. La simplu, Simona Halep a fost învinsă categoric de estona Anett Kontaveit.

Foto: Dan Bodea

Simona Halep a avut un parcurs ireproșabil până în finala turneului Transylvania Open. În ultimul act, însă, fostul lider mondial s-a înclinat în fața mai tinerei Anett Kontaveit din Estonia, scor 2-6, 3-6.

Estonianca a făcut legea în fața Simonei Halep căreia nu i-a dat nicio șansă să intre în meci. Kontaveit, care câștigând turneul de la Cluj-Napoca s-a calificat la Turneul Campioanelor, a dominat finala din toate punctele de vedere.

Foto: Dan Bodea

Și-a adjudecat primul set în doar 29 de minute și nu s-a lungit foarte mult nici în actul secund pe care și l-a câștigat în 43 de minute. Pentru succesul ei de la Cluj-Napoca, Anett Kontaveit a primit din partea organizatorilor un cec în valoare de 29,200 de dolari și 280 de puncte WTA.

Foto: Dan Bodea

Irina Bara, prima campioană din România la Transylvania Open
Irina Bara și partenera ei Ekaterine Gorgodze din Georgia au câștigat prima ediție a turneului Transylvania Open în proba de dublu. Bara şi Gorgodze au muncit mult pentru trofeul pus în joc în fața perechii Aleksandra Krunic/Lesley Pattinama Kerkhove (Serbia/Olanda), cap de serie 2, pe care le-au învins în trei seturi, scor 4-6, 6-1, 11-9 (!).

O oră şi 20 de minute a durat meciul care a decis primele campioane de la Cluj-Napoca. Bara şi Gorgodze vor împărți premiul oferit de organizatori în valoare de 10.300 de dolari şi cele 280 de puncte WTA.

Distribuie:

Postaţi un comentariu