Sănătatea a câștigat micul derby de Cluj, în Cupa României. Și Unirea Dej s-a calificat în faza a treia

Sănătatea Cluj și Unirea Dej s-au calificat în faza a treia a Cupei României. Cele două formații au câștigat meciurile cu Sticla Arieșul Turda, respectiv Sportul Beclean.

La Jucu, ”virușii verzi” s-au văzut conduși de trupa din Turda, după reușita lui Florin Dan. Prima repriză a fost una mai puțin reușită pentru Sănătatea care a revenit, însă, în actul secund și a marcat de trei ori prin Alex Oltean, Andrei Ştefan şi Denis Paul. Pentru Arieșul a mai înscris Flaviu Budin. Sănătatea s-a impus cu 3-2 și merge mai departe în Cupă.

La Beclean, Sportul din localitate a întâlnit nou promovata în Liga 2, Unirea Dej. Oaspeții nu au avut emoții și s-au impus într-o manieră mai categorică decât o arată scorul final 3-1. Andrei Pop, Mircea Manole și Alex Blaj au marcat pentru gruparea clujean.

Câștigătoarele acestor jocuri s-au calificat în următoarea fază a III-a a competiției, care este stabilită pentru data de 25 august 2021. În acest tur vor participa 52 de echipe: 38 calificate din Faza a II-a şi 14 echipe din Liga 2. În total se vor disputa 26 de meciuri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu