CFR l-a achiziționat pe Gabriel Debeljuh

Cu doar trei zile înaintea debutului în ediția 2020/2021 a Ligii Campionilor, CFR Cluj a perfectat primul transfer. Croatul Gabriel Debeljuh a semnat cu gruparea feroviară, atacantul fiind considerat înlocuitorul perfect pentru George Țucudean, golgheterul vișiniilor în ultimii ani, care a refuzat să mai continue în gruia din cauza restanțelor financiare pe care clubul le are către jucători și staff.

Gabriel Debeljuh are 23 de ani, este un jucător format de AC Torino, dar și-a petrecut scurta carieră de profesionist la cluburi modeste (Piacenza, Mantova, Este și FC Hermannstadt). La clubul din Sibiu, Gabriel Debeljuh a ajuns în 2019 liber de contract, a jucat 32 de meciuri și a marcat 13 goluri, aceasta fiind cea mai bună perioadă a lui de când este fotbalist profesionist.

250.000 de euro va plăti CFR pentru serviciile jucătorului croat, însă, conform gsp.ro, suma s-ar putea dubla în funcție de bonusurile pe care feroviarii vor fi obligați să le achite ulterior. Sursa citată mai amintește faptul că FC Hermannstadt a păstrat și un procent de 20% dintr-un transfer ulterior. Fotbalistul croat a fost la un moment dat și pe lista de achiziții a celor de la FCSB.

CFR va juca primul meci oficial al noului sezon, miercuri, în Malta, în compania formației FC Floriana, în primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Meciul este programat de la ora 22:00 și se va disputa într-o singură manșă. Dacă trece de Floriana, CFR va înfrunta campioana Croației, Dinamo Zagreb, în turul doi preliminar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu