Încă un scandal la CFR. Cristi Panin, demis prin SMS

Cristian Panin (foto, cu ecuson la gât) a fost dat afară de la CFR pentru că a ignorat ordinul patronului cu privire la o înlocuire de jucător / Foto: Dan Bodea

Managerul sportiv al campioanei CFR Cluj, Cristian Panin, a fost dat afară. Nemulțumit că echipa sa era condusă în minutul 29, patronul Nelu Varga i-ar fi trimis un SMS lui Panin solicitând o schimbare imediată de jucători. Cum fostul fundaș al vișiniilor era conectat la partida cu Hermannstadt nu și-a verificat telefonul, iar înlocuirea cerută de omul cu bani a venit mult prea târziu pentru a fi agreată de Vargă.

Astfel, următorul SMS pe care Panin l-a primit a fost cel în care a fost anunțat că nu mai face parte din staful echipei CFR. În locul lui Cristian Panin a fost instalat Marius Bilașco, unul dintre preferații lui Nelu Varga, impresarul fiind parte a echipei manageriale, alături de Bogdan Mare și Marian Copilu. Nu este pentru prima oară când finanțatorul Varga își concediază angajații la nervi. Anul trecut, la puțin timp după ce echipa a câștigat titlul național, întreaga echipă managerială a fost înlăturatră, mai puțin fostul președinte Iuliu Mureșan, înlăturat după revenirea echipei lui Marian Copilu în fruntea clubului.

Cristian Panin a jucat vreme de 9 sezoane pentru CFR, între 2004 și 2013, a adunat 174 de meciuri în vișiniu și a cucerit trei titluri de campion, trei Cupe și două Supercupe, toate cu CFR. În CV-ul fostului fotbalist se regăsesc și două selecții la echipa națională. Cristian Panin a fost cooptat în staful feroviarilor în 2013.

Distribuie:

Postaţi un comentariu