S-au pus în vânzare abonamentele VIP la Untold Festival

www.themusicessentials.com

Organizatorii Untold Festival au anunțat punerea în vânzare a 1000 de abonamente VIP care asigură pe lângă accesul la concerte, în cele patru zile de festival, și o serie de facilități.

Astfel persoanele care își vor cumpăra un abonament la costul de 449 de lei+taxe vor avea următoarele facilități: Accesul în ZONA VIP la Main Stage, dar şi la alte două scene selectate (ZONA VIP va fi poziționată pe o platformă înălțată şi va beneficia de o mai bună vizibilitate); Intrarea VIP specială; Accesul la stații de încărcare a telefoanelor mobile; Premium bar service cu meniu extins și timp minim de așteptare; Opţiuni speciale de mâncare; Un tricou oficial al Festivalului și alte surprize VIP.

De asemenea, potrivit paginii oficiale de Facebook a festivalului, perioada de achiziţionare a abonamentelor Early Pre Sale (la prețul de 249 lei) va fi prelungită până pe 5 martie 2015,  iar numărul abonamentelor va fi suplimentat cu încă 5.000 de bilete. Cu ocazia Valentine’s Day a fost lansată pe piaţă o ediţie limitată a biletelor de patru zile care vin într-un plic special, personalizat pentru fanii îndrăgostiți ai Untold Festival. Abonamentele ediţiei limitate sunt disponibile doar în locaţiile proprii de vânzare, din Cluj-Napoca.

Untold Festival se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie-2 august. Concertele susţinute de 150 de artiști vor fi distribuite pe 10 scene, în 20 de locații din oraş. Cluj Arena, Sala Polivalentă, Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului şi Parcul Central sunt doar câteva dintre zonele care vor găzdui principalele evenimente şi unde organizatorii estimează că, în cele patru zile ale Festivalului, se vor aduna peste 300.000 de participanți.

Printre artiștii prezenți în festival se numără John Newman, Patrice, Avicii, David Guetta, ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette şi Third Party.

Postaţi un comentariu