Zmei în amicale. ”U” Cluj a câștigat al treilea meci școală

Universitatea Cluj a obținut, sâmbătă, o nouă victorie (a treia conform site-ului oficial reactivat după o perioadă în care platforma a fost inactivă) din seria meciurilor de verificare, scor 2-1, cu Avântul Reghin. Meciul s-a disputat pe terenul din Baza Sportivă Clujana. Universitarii au deschis repede scorul, prin Gavra (min. 2) și și-au mai creat și alte ocazii de gol până la pauză.

În debutul reprizei secunde oaspeții au restabilit egalitatea, în minutul 53. Așb-negrii au trecut din nou în controlul întâlniri și, după o serie de oportunități irosite, au înscris golul victoriei prin Coman, în finalul partidei. Antrenorul Adrian Falub a început meciul în formula:

Gorcea – Telcean, Taub, Crăciun, Dican, Ștefănescu, Barbu, Văsălie, Pop, Inacio, Gavra, iar pe parcurs au mai intrat: Vîtcă, Vomir, Pașcalău, Neciu, Negrean, Rus, Pîrvulescu, Ilieș, Goga, Coman, Meșter și Morar.

Tot site-ul oficial anunță că între timp Universitatea Cluj ar mai fi jucat două meciuri test cu Recolta Dorolț (Liga a IV-a Satu Mare), cu scorul de 8-0 și ACSF Comuna Recea (Liga a III-a) cu 3-1. Universitatea Cluj și-a reluat pregătirile pe 1 iulie, iar până în acest moment au anunțat achizițiile portarului Muțiu și a mijlocașilor Laurențiu Rus, Daniel Nova și Alexandru Negrean.

Distribuie:

Postaţi un comentariu