Ziua decisivă. Handbalistele își joacă viitorul în Liga Națională

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal a CS Universitatea Cluj a câștigat meciul doi din cadrul turneului de promovare/menținere în Liga Națională, scor 33-24, cu CSM Târgu Mureș și ocupă momentan locul 2 în clasamentul turneului ce se desfășoară în aceste zile la Cisnădie. După semieșecul din etapa inaugurală, elevele lui Alin Bondar s-au dezlănțuit în fața cele mai slabe echipe participante la turneu și au condus în permanență.

În celălalt meci CSM Slatina și-a reconfirmat statutul de favorită și a câștigat, scor 25-24, în fața formației Dacia Mioveni. Vineri, 7 iunie sunt programate ultimele dispute: Dacia Mioveni – CSM Târgu Mureș, respectiv CSM Slatina – Universitatea Cluj. Pentru universitare este obligatoriu să nu piardă meciul cu gruparea slătineană, în caz contrar putând rata menținerea în Liga Națională, în funcție de diferența de scor cu care, cel mai probabil, Dacia se va impune în partida cu CSM Târgu Mureș.

Conform regulamentul de desfășurare al turneului de menținere/promovare în primul eșalon dacă două echipe se află la egalitate de puncte, departajarea se va face la golaveraj. CSM Slatina are 6 puncte după două meciuri și este virtual promovată în Liga Națională. ”U” Cluj, cu 4 puncte, se situează pe locul secund, iar Dacia Mioveni (1 punct) este a treia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu