Weekendul începe cu „Clasicul Transilvaniei”, în sferturile Cupei României la baschet masculin

Foto: Dan Bodea

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSU Sibiu se va disputa, sâmbătă, de la ora 18:25, în sferturile Cupei României, turneu găzduit de BT arena, din Cluj-Napoca.

Pe lângă cele două formații amintite și-au mai câștigat dreptul de participare în turneul Final 8 CSO Voluntari, SCMU Craiova, SCM Timișoara, BCMU Pitești, Steaua și CSM Oradea.

Este pentru al treilea an consecutiv când Cluj-Napoca găzduiește Turneul Final 8 al Cupei. La precedentele ediții au câștigat trofeul CSU Sibiu (în 2019), respectiv U-BT (în 2020).

Conform tragerii la sorți meciurile din sferturile de finală, programate în 6 martie, se vor disputa după următorul program:
BC CSU Sibiu – U-BT Cluj-Napoca – ora 18:25
CSO Voluntari – BCM U Pitești – ora 11:45
SCM U Craiova – CSA Steaua București – 14:45
SCM Timișoara – CSM CSU Oradea – 21:15

În semifinale se vor juca meciurile:
Semifinală 1: învingătoarele din meciurile BC CSU Sibiu/U-BT Cluj-Napoca și SCM Timișoara/CSM CSU Oradea
Semifinală 2: învingătoarele din meciurile CSO Voluntari/BCM U Pitești și SCM U Craiova/CSA Steaua București.

Semifinalele vor avea loc în 7 martie, urmând ca finala să se joace în 9 martie.

„Jucăm cu primul trofeu din actualul sezon pe masă. Evident, obiectivul nostru este să câștigăm Cupa României. Trebuie, și ne dorim foarte mult, să apărăm trofeul pe care l-am câștigat anul trecut, tot aici la Cluj-Napoca.

Din păcate, față de anul trecut, vom juca fără spectatori. Consider că ei au avut un aport mare în ceea ce privește rezultatul nostru din sezonul trecut. Au fost alături de noi și ne-au susținut.

Trebuie să încercăm să fim la fel de motivați, chiar dacă ei nu vor mai fi prezenți. Ceea ce le putem promite suporterilor noștri este că vom da totul pentru a menține Cupa României aici, la Cluj-Napoca, și la final să ne bucurăm din nou împreună de succesul echipei”, a spus antrenorul Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu