Weekend plin de energie și adrenalină la Cluj

Urban Playfield a adus împreună comunitatea sportivă pentru un weekend plin de energie și adrenalină: motoare turate pe un super-circuit de enduro, demonstrații de forță și trick-uri pe mini-ramp. Sports Festival a creat un adevărat loc de joacă pe platoul dintre BT Arena și Cluj Arena pentru pasionații de mișcare: enduro, crosstraining, escaladă, BMX, skateboard, zumba, roundnet, capoeira, kyokusin, karate WUKF.

Patric Iluț – the flying boy, s-a alăturat comunității Sports Festival și a făcut un super show, alături de cei mai buni skateri din Cluj. La doar 11 ani, deține deja titlul de vicecampion mondial la skateboard. Este fost campion european la snowboard și este proaspăt campion național la wakeboard.

Crosstraining Challenge a însemnat provocări și demonstrații de forță ale unora dintre cei mai puternici sportivi din Cluj. Alisia Perșa, fetița despre care se spune că este un adevărat fenomen și care la 12 ani făcea 500 de flotări, a încheiat evenimentul cu un street workout demo.

„Sports Festival a reușit să deruleze un eveniment foarte bine organizat chiar și în condițiile actuale. Au fost 2 zile în care am avut parte de un adevărat spectacol sportiv și am avut ocazia să vedem ce înseamnă comunitate. Mă bucură faptul că este în continuă creștere interesul pentru mișcare/sport, iar Sports Festival este un promotor foarte important”, spune Tiberiu Băiță, antrenor T-Gym.

„Chiar dacă numărul participanților a fost mai redus față de anii precedenți, atmosfera din cadrul acestui mini-festivalul a fost super faină! Mă bucur ca am reușit să punctăm al 3-lea an consecutiv și să transmitem ideea de sport, mișcare și comunitate! Stay strong! Ne vedem la anul!”, a completat Daniel Faur, antrenor The Box.

Cei mai buni rideri din România s-au întrecut la Super enduro show pe un traseu sălbatic, dar urban. 12 copii cu vârste între 4-7 ani au deschis seara pe motociclete în miniatură, alături de alți 2 rideri care au testat motoare electrice pe circuit. Norbi (Jozsa-Norbert Levente), numărul 4 mondial la enduro, s-a numărat printre cei care făcut show pe bușteni, cauciucuri și alte obstacole. El a obținut titlul de cel mai bun Rider Urban Enduro la clasa PRO, iar Ștefan Trifoi, la clasa EXPERT.

„Băieții s-au simțit bine și au făcut un bun antrenament! A fost un traseu solicitant, tehnic și te ținea mereu în priză, primul simptom fiind faptul că nu mai simțeai ghidonul motocicletei, brațele fiind atât de înfierbântate. Faptul că toată lumea a plecat cu zâmbetul pe buze acasă mă convinge că la ediția următoare nu va lipsi nimeni și va fi evenimentul anului! Mulțumiri tuturor, dar mai ales celor care au făcut posibil ca acest eveniment sa poată fi realizat!”, a declarat Bart Stroișteanu, Master Bike Cluj.

„Am organizat Urban Pplayfield din dorința de susține pasiunea comunității noastre pentru sport și a celebra, mai ales acum, beneficiile mentale și fizice pe care sportul le aduce în viața noastră. Nu am avut public la toate evenimentele, dar ne-am bucurat de sport, ne-am încărcat cu energie și cred că am arătat că sportul merge mai departe și ne poate oferi sursa necesară de optimism. Împreună suntem mai puternici!”, a încheiat Mirel Alexa, director executiv Sports Festival.

Date fiind condițiile actuale, publicul larg a avut acces, pe bază de rezervare online și cu respectarea măsurilor de siguranță, la 2 evenimente: Super enduro night&Day show și Movie nights. La celelalte activități, accesul a fost permis doar membrilor legitimați ai cluburilor sportive partenere.

Distribuie:

Postaţi un comentariu