Vinicius riscă dosar penal pentru că și-a bătut soția și a fost prins de polițiști beat la volan

Foto: Dan Bodea

Brazilianul Paulo Vinicius are probleme mari la CFR. Fundașul care a bifat 18 meciuri în acest sezon (în competițiile interne) și a marcat 3 goluri pentru liderul Ligii 1, a fost protagonistul unui episod violent la sfârșitul săptămânii trecute. Conform platformei Fanatik, fotbalistul și-a bătut soția, apoi s-a urcat beat la volan.

În urma scandalului și a „corecției” fizice soția brazilianului a cerut sprijinul poliției, apelând numărul unic de urgențe 112. Când au ajuns la locuința fotbalistului, oamenii legii au constatat cele întâmplate și au pornit în căutarea lui Vinicius, plecat între timp de acasă, la volanul unui autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

A fost găsit de polițiști în cartierul Gheorgheni, în stare de ebrietate. Brazilianului i s-a reținut permisul de conducere, iar pe numele său a fost deschis din oficiu un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie și conducerea de autovehicule pe drumurile publice în stare de ebrietate.

Comunicatul poliției din Cluj-Napoca
„La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza cartierului Gheorgheni are loc un conflict.

La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 34 de ani, care a relatat că, în cursul serii, în urma unor discuţii în contradictoriu între aceasta şi sotul său, ar fi fost agresată fizic. A fost solicitat un echipaj medical, femeia fiind trasportată la o unitate medială, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Femeia a refuzat emiterea unui Ordin de protecţie provizoriu.

Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la faţa locului, motiv pentru care, au procedat la căutarea acestuia, fiind identificat pe strada Detunată din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i reţinut permisul de conducere. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, arată comunicatul poliţiei din Cluj-Napoca.

Distribuie:

Postaţi un comentariu