Veste bună pentru ”U”. Tamaș revine în maximum două luni

Foto: Dan Bodea

Transferul lui Gabi Tamaș la Universitatea Cluj este considerat cel mai răsunător transfer intern din fotbalul românesc, însă experiența fostului internațional al României la ”U” putea să se termine după mai puțin de 90 de minute de joc. Noul căpitan al „Șepcilor roșii” s-a accidentat în minutul 78 al meciului de la Bacău, câștigat de ”U” cu 1-0.

Fotbalistul a fost transportat la spital pentru investigații medicale acuzând dureri mai la genunchiul piciorului stâng. Ruptură de menisc și întindere de ligamente este verdictul medicilor pentru Gabriel Tamaș. Asta înseamnă că trebuie operat la menisc, dar că perioada de pauză este, totuși, destul de mică. În 6 săptămâni după operație, fundașul central al trebui să se întoarcă la antrenamente și, în cel mult două luni pe terenul de joc.

„În urma investigațiilor medicale efectuate în ultimele zile, diagnosticul medicilor în cazul accidentării lui Gabriel Tamaș, din meciul împotriva celor de la Aerostar Bacău, este ruptură de menisc și întindere de ligamente. Jucătorul va fi supus unei intervenții chirurgicale la menisc. Îi dorim să revină cât mai repede pe terenul de joc!”, a anunțat FC Universitatea Cluj, prin intermediul site-ului oficial.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. sss says:

    Pe ce sparge Boc si acolitii lui de la u cluj bani publici. pe daniel stanciu (un hot de n-ai mai vazut in fotbal), pe florescu, goga, giurgiu si toti expiratii care au trecut in ultimii ani pe la u… acum pe TAMAS :)) pe TAMAS sparge boc banii publici. ma, nu va e rusine cu echipa asta care mananca bani publici de ani de zile cu performanta 0 ???

Postaţi un comentariu