Veni, vidi, Vi(ni)ci(us)

Foto: Dan Bodea

CFR a învins cu scorul de 1-0 pe Sepsi OSK, în ultima etapă intermediară din 2019, și și-a asigurat în mare măsură prima poziție în clasamentul Ligii 1, pentru acest final de an. Frigul a fost un factor decisiv pentru ambele oponente, astfel că, nicio echipă nu și-a creat mari ocazii de gol în prima repriză. Omrani a înscris în minutul 6, dar reușita potențialului viitor internațional al României a fost anulată pentru o poziție de ofsaid.

Feroviarii au avut o posesie superioară, dar următoarea oportunitate de gol s-a consemnat după 22 de minute de joc. Același Omrani a trimis periculos spre poarta lui Niczuly, dar portarul oaspeților a fost la post. De partea cealaltă, Safranko s-a desprins bine în careul mic, însă a trimis peste poarta lui Arlauskis.

În repriza a doua Rondon a avut o dublă ocazie (min. 50), însă Niczuly a continuat să facă minuni în poarta secuilor. După alte opt minute, Omrani nu a reușit să-l învingă pe bravul portar al lui Sepsi, în situație de unu la unu. A reușit acest lucru Vinicius, în minutul 86, cu o lovitură de cap pe mijlocul porți, care l-a surprins pe Niczuly.

Meciul s-a terminat cu victoria la limită a feroviarilor, care s-au desprins în fruntea clasamentului, cu 38 de puncte, patru peste Astra și șase mai multe decât Viitorul, cele două formații având câte un meci mai puțin disputat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu