Varga recunoaște că e dator, le cere jucătorilor să nu mai „dea din casă”, dar a uitat de Mara și Bilașco

Foto: Dan Bodea

Finanțatorul campioanei CFR a decis să pună piciorul în prag după ce echipa a pierdut poziția de lider în Liga 1. Conștient că doar o nouă campanie europeană, cel puțin la fel de lungă precum cea din sezonul trecut va alimenta conturile clubului, Nelu Varga a decis că e momentul potrivit să le vorbească jucătorilor.

Într-un discurs ce s-a dorit a fi motivațional, Varga le-a transmis jucătorilor că e timpul să nu mai discute cu presa despre restanțele financiare, deloc de neglijat, dar nici despre alte probleme, ba chiar i-a invitat să-i transmită lui eventualele nemulțumiri.

Suntem singuri împotriva tuturor! Am semnale din toate mediile că nimeni nu ne mai vrea campioni, că s-au săturat să tot câștigăm noi titlul, așa că trebuie să strângem rândurile, să fim uniți, să nu ne mai spălăm rufele prin presă, să nu mai dăm informații despre restanțe sau alte probleme financiare. Să le rezolvăm aici, între noi, nu prin ziare”, le-ar fi transmis Varga jucătorilor, conform Gsp.

Le ședința din vestiar nu au participat tocmai Bogdan Mara și Marius Bilașco, după Dan Petrescu, cei mai vocali reprezentanți ai clubului, în fapt cei care prin transferurile efectuate, dar mai ales prin declarațiile lor contradictorii au agitat spiritele în vestiarul de sub tribuna a doua.

A devenit o obișnuință ca Mara să încerce să demonteze orice informație cu tentă negativă legată de CFR, numai că oficialul feroviar a fost prins cu minciuna și atunci când a anunțat că Arlauskis se anrenează cu echipa, deși portarul era acasă, în Lituania, lucru confirmat a doua zi de Marius Bilașco.

Ulterior Bogdan Mara a insistat că clubul a achitat toate restanțele financiare și că jucătorii sunt cu banii la zi, deși restanțele, în unele cazuri sunt mai mult decât consistente. Apoi a venit momentul în care Mara a încercat să convingă reprezentanții presei că Boli ar fi semnat cu CFR (lucru care s-a întâmplat până la urmă dar la distanță de 10 zile, timp în care antrenorul Dan Petrescu spunea despre francez că ar fi accidentat).

Și tot Mara a fost cel care a învolburat apele la CFR când a anunțat că Dan Petrescu și-l dorește pe Culio, „retras” din activitatea de performanță în ligile inferioare din Argentina. Nesincronizarea dintre declarațiile lui Mara și Bilașco i-a fost semnalată și finanțatorului Varga care ar fi încercat să scape de cei doi, dar aceștia sunt susținuți de președintele Marian Copilu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu