Una bună, una rea. Camora rămâne, transferul lui Ioniță a picat

Foto: Dan Bodea

Căpitanul CFR-ului, Mario Camora, va semna un nou angajament cu gruparea campioană. Intrat în ultimele șase luni de contract, la 1 ianuarie 2019, Camora a anunțat că și-ar fi dorit ca oficialii clubului să-i facă de mai multă vreme o ofertă de prelungire. Recent portughezul a reiterat faptul că își dorește să-și încheie cariera în tricoul vișiniu, dar că ia în calcul și o eventuală plecare în Turcia, de unde are o ofertă concretă.

Până la urmă, Bogdan Mara a anunțat că la reunirea echipei, programată luni, 7 ianuarie, Camora va semna noul contract. „Nu se pune problema de plecarea lui Camora. S-a discutat cu el despre prelungirea contractului şi la reunire va semna noul contract cu CFR. Îi expirase contractul în vara trecută şi în mare s-a înţeles cu clubul”, a spus Mara la Digisport. În vârstă de 32 de ani Mario Camora a ajuns la CFR în vara anului 2011. A jucat în 268 de meciuri pentru feroviari și a înscris 6 goluri.

Vestea mai puțin bună pentru CFR vine din Arabia Saudită, de unde se spunea la un moment dat că ar exista un interes al lui Marius Șumudică pentru Alexandru Ioniță. Tehnicianul care a lucrat cu Ioniță la Astra a lăsat să se înțeleagă că l-ar vrea la Al Shabab, dar arabii nu erau dispuși să plătească mai mult de 400.000 de euro pentru „Mesi” din Gruia. Între timp gruparea din Riyadh a anunțat transferul lui Mbark Boussoufa, de la Al Jazira.

Internaționalul marocan va face cuplu cu Budescu în ofensivă. Boussoufa are 34 de ani și este considerat un fotbalist complet, care poate juca pe orice post, în linia de trei din spatele vârfului de careu. În aceste condiții transferul lui Alexandru Ioniță nu mai este de actualitate. Mijlocașul de 24 de ani a prins 16 meciuri în tricoul CFR-ului, în actualul campionat și a marcat două goluri.

Distribuie:

Postaţi un comentariu