Un jucător de „numai” 34 de ani, aproape de Universitatea Cluj

Clubul șepcilor roșii riscă să devină un veritabil „cimitir al elefanților”, departe de mult trâmbițata întinerire a echipei, anunțată la începutul lunii iulie de antrenorul Adrian Falub. Conform platformei liga2.ro, fostul internațional Srdjan Luchin (34 de ani), ar fi ajuns la un acord cu ”U” pentru un angajament valabil un sezon.

Informația nu a fost, deocamdată, confirmată oficial și, având în vedere că Luchin a evoluat ultima oară la FC Hermannstadt, poate fi considerată un zvon pe jumătate adevărat, dată fiind relația fostbalistului cu actualul manager general al Universității, Daniel Stanciu, cei doi lucrând împreună și la CFR. Tot de la Hermannstadt fusese anunțat, la începutul acestei săptămâni, transferul atacantului Gabriel Debeljuh la CFR, informație neconfirmată până în prezent de reprezentanții clubului feroviar.

Dacă transferul lui Srdjan Luchin va fi oficializat acesta va fi al cincilea jucător de peste 30 de ani care semnează cu gruparea universitară, numărându-l și pe Andrei Mureșan (35 de ani) care anunțase că se retrage în momentul înghețării campionatului, pentru ca ulterior să revină asupra deciziei și să anunțe că-și va duce până la capăt contractul scadent în 2021.

Ceilalți fotbaliști care au „întinerit” lotul lui Adrian Falub sunt Laurențiu Rus (35), Daniel Novac (32) și Gabriel Tamaș (37, în noiembrie). Au mai ajuns în această vară la Universitatea portarul Vlad Muțiu (25), Alexandru Negrean (19) și Idan Golan (24). Lor li se adaugă mai mulți jucători din propria academie cu șanse mici să prindă multe minute în alb și negru.

Distribuie:

Postaţi un comentariu