”U” NTT rămâne pe loc retrogradabil după turneul de la Târgoviște

Voleibalistele de la ”U” NTT Data Cluj au pierdut ambele partide disputate la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul turneului de la Târgoviște, și rămân pe penultimul loc al Diviziei A1, retrogradabil.

În prima partidă clujencele au întâlnit liderul la zi al clasamentului, CSM Târgoviște, gazdele impunându-se fără emoții, cu scorul de 3-0 la seturi (25-8, 25-20, 25-12). Așa cum o arată și scorul pe seturi, meciul a avut o singură solistă, formația dâmbovițeană, fetele Luminiței Trombițaș reușind doar în setul al doilea să dea senzația că ar fi capabil să țină ritmul.

Întâlnirea cu CSM Târgoviște era cel mult un meci de pregătire pentru înfruntarea de a doua zi, cu CSO Voluntari, una dintre contracandidatele universitarelor în lupta pentru evitarea retrogradării în eșalonul secund. Meciul dintre ”U” NTT și gruparea de la marginea Capitalei a început extrem de echilibrat, fetele din Voluntari reușind să-și adjudece primul set la 24.

Al doilea set al meciului a continuat în aceeași notă, cu un mic plus pentru clujence care au egalat scorul pe tabelă, după un 25-20 care le menținea în joc. Echilibrul s-a rupt însă, în setul al treilea. Echipa ilfoveană a controlat total jocul și s-a impus cu 25-12, ulterior câștigând și setul patru, scor 25-20.

”U” NTT și Medicina Târgu Mureș sunt ultimele clasate în Divizia A1, cu același număr de puncte, 6. Următorul turneu va fi organizat peste două săptămâni, în intervalul 5-7 februarie. Adversarele clujencelor vor fi Știința Bacău și FC Argeș Pitești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu