”U” Cluj – Viitorul Șelimbăr, în turul 4 al Cupei României

Universitatea Cluj a mai disputat un singur meci în actuala ediție a Cupei României, 2-0 cu Unirea Dej / Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj va întâlni formația Viitorul Șelimbăr în turul 4 al Cupei României, conform tragerii la sorți care a avut loc, luni, la sediul Federației Române de Fotbal. Meciul se va disputa marțea viitoare, de la ora 14:30, la Rășinari sau la Avrig.

Aparent un adversar facil, Viitorul Șelimbăr este una dintre formațiile neînvinse în actualul sezon de liga a treia. Sibienii sunt lideri în clasamentul seriei a 7-a cu maximum de puncte (12) din patru meciuri disputate, două peste Gaz Metan Mediaș 2 (10puncte). Viitorul mai are și o restanță, iar în cazul unei victorii se va desprinde și mai mult în fruntea clasamentului.

Viitorul Șelimbăr este antrenată de Florin Maxim, fost fotbalist cu peste 200 de meciuri în Liga 1, care a evoluat pentru echipe precum Steaua, Sportul Studențesc, Farul Constanța, FC Timișoara, sau Petrolul Ploiești. În lotul sibienilor îl regăsim și pe Alex Curtean, fostul fotbalist al echipelor Gaz Metan Mediaș, FC Timișoara și Dinamo București.

În tururile anterioare Viitorul Șelimbăr a trecut de Metalurgistul Cugir (4-3) și de Unirea Alba Iulia (2-0). Universitatea Cluj a disputat un singur meci în Cupa României, în turul 3, cu Unirea Dej, de care a dispus cu scorul de 2-0. Învingătoarea dintre Viitorul Șelimbăr și ”U” Cluj se va califica î 16-imile competiției, fază în care intră în luptă și echipele din Liga 1.

Distribuie:

Postaţi un comentariu