”U” Cluj va pierde la masa verde următoarele două meciuri de campionat din cauza infectărilor cu coronavirus

Sursa foto: doarvolei.ro

Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Universitatea Cluj nu se poate prezenta la cel de al doilea turneu din calendarul sezonului 2020/2021, care urma să se desfășoare de joi până sâmbătă la Bacău, din cauza infectării cu noul coronavirus a trei sportive din lotul pregătit de Luminița Trombițaș.

„În urma testelor Covid-19 efectuate de către echipa de volei feminin a Clubului Universitatea au fost depistate trei cazuri pozitive, astfel că, după efectuarea anchetei epidemiologice, DSP Cluj nu a dat avizul pentru participarea la turneul II al Diviziei A1 feminin, programat la sfârșitul acestei săptămâni la Bacău”, a anunțat, joi, CS Universitatea.

Conform regulamentului de desfășurare a Campionatului Național de volei, echipele care nu participă la competiție din cauza îmbolnăvirii cu virusul Sars-Cov-2 vor pierde meciurile cu 0 la 3. Universitatea Cluj urma să întâlnească, la Bacău, echipele FC Argeș, vineri, respectiv gazdele de la Știința, sâmbătă.

Reamintim că în primul turneu din noul sezon al Diviziei A1 de volei feminin, desfășurat la Târgoviște, universitarele au obținut o victorie, scor 3-2 cu CSO Voluntari și au cedat cu 0-3 disputa cu echipa gazdă, CSM.

Distribuie:

Postaţi un comentariu