”U” Cluj va înfrunta Unirea Dej în turul 3 al Cupei României

Foto: Dan Bodea

La jumătatea săptămânii viitoare, joi, 8 octombrie, Universitatea Cluj își va începe aventura în Cupa României la fotbal, ediția 2020/2021. Conform împerecherii pe criterii geografice a echipelor participante în această fază a competiției, ”U” va întâni formația din eșalonul terț Unirea Dej.

Datorită poziției din partea inferioară a clasamentului ediției precedente de campionat (Liga 2), „Șepcile roșii” intră mai repede în competiție față de majoritatea oponentelor din eșalonul secund. Adversara alb-negrilor, Unirea Dej, a trecut deja de două tururi în Cupa României: 4-2 cu Sănătatea Cluj și 7-0 cu FC Gloria Bistrița. Dejenii au un început de sezon remarcabil, pe lângă victoriile din tururile precedente ale Cupei României aceștia bifând alte două succese în Liga 3: 3-0 cu Sănătatea Cluj, respectiv 2-0 cu Industria Galda de Jos.

Pentru întâlnirea din turul 3 al Cupei României Unirea Dej este echipa organizatoare (gazdă), însă oficialii clubului au anunțat că meciul cu Universitatea se va disputa pe Cluj Arena, joia viitoare, de la ora 17:30. În sezonul precedent ”U” Cluj a ajuns până în optimile competiției unde a fost eliminată de FCSB.

Distribuie:

Postaţi un comentariu