”U” Cluj și Sănătatea sunt în 16-imile Cupei

Foto: Dan Bodea

Ultimul hop înaintea marilor confruntări cu echipe din primul eșalon, fotbaliștii lui Adrian Falub l-au făcut, marți, în confruntarea cu Olimpia Satu Mare, câștigată de ”U” cu scorul de 2-0. A fost ultim confruntare a alb-negrilor în tururile preliminare din Cupa României. Diferența dintre cele două partenere de întrecere nu s-a resimțit chiar dacă Olimpia evoluează în Liga a II-a. Jocul a fost echilibrat, cu un ușor plus pentru clujeni care au și deschis scorul în minutul 14 prin Dorin Goga. 

Foto: Dan Bodea

Sătmărenii au replicat prin Lusamba, dar defensiva lui Octavian Abrudan a rezolvat situația. Golgheterul din sezonul trecut, Brian Lemac, nu-și regăsește simțul porții. În fața Olimpiei a avut o bună oportunitate de a înscrie, dar a șutat pe lângă. Imediat după această ratare, Goga le-a dat noi fiori oaspeților, dar portarul Șutea a fost la post. Nu a mai avut ce să facă însă, în minutul 39 când același Goga a reluat în plasă o centrare și a dublat avantajul Universității. ”U” și Olimpia nu au mai reușit să creeze nicio situație periculoasă la vreuna dintre porți până în minutul 75 când Ursu a pătruns în careu și a trimis periculos spre poarta lui Șutea. 

Foto: Dan Bodea

S-a terminat 2-0 și universitarii așteaptă tragerea la sorți pentru 16-imile Cupei României, fază în care vor evolua, acasă, în compania unui adversar din Liga 1. ”Îmi doresc să picăm cu o echipă pe care să o putem elimina. Dacă ne iese în cale FCSB… Noi ne-am propus să câștigăm toate meciurile din Cupa României și sper să ajungem cât mai departe în această competiție, dar fără să ne abatem de la drumul și obiectivul nostru principal, promovarea în Liga a III-a”, a spus la finalul partidei Adrian Falub. Tot în 16-imile Cupei s-au calificat și cei de la Sănătatea Cluj, după ce au trecut de Luceafărul Oradea, cu scorul de 3-1. Meciurile din şaisprezecimile Cupei României se vor disputa între 24 şi 26 octombrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu