”U” Cluj și Sănătatea au aflat datele și orele de disputare a meciurilor din optimile Cupei României

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Universitatea Cluj va înfrunta FCSB în data de 29 octombrie, de la ora 21:00 în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, iar Sănătatea va întâlni, a doua zi, de la ora 17:00 Petrolul Ploiești în aceeași fază a competiției. Ambele formații clujene sunt considerate organizatoare și vor juca pe Cluj Arena într-un interval de 20 de ore.

Programul complet al meciurilor precum și orele de disputare a fost făcut public, vineri, de Federația Română de Fotbal. Acestea se vor disputa în zilele de marți, 29 octombrie, miercuri, 30 octombrie și joi, 31 octombrie.

Programul meciurilor din optimile Cupei României:
marţi, 29 octombrie
CS Mioveni – FC Hermannstadt, ora 18:15
Universitatea Cluj – FCSB, ora 21:00 (meciul va fi transmis de Digi Sport, telekomsport și Look TV)

miercuri, 30 octombrie
Academica Clinceni – FC Botoşani, ora 14:30
Sănătatea Cluj – Petrolul Ploieşti, ora 17:00 (meciul va fi transmis de Digi Sport, telekomsport și Look TV)
Foresta Suceava – Dinamo, ora 19:30

joi, 31 octombrie
Metalul Buzău – Politehnica Iaşi, ora 14:30
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Astra, ora 18:15
FC Voluntari – Universitatea Craiova, ora 21:00

Toate meciurile vor fi transmise de cele trei televiziuni deţinătoare de drepturi TV ale Cupei României: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport.

Jocurile din optimile şi sferturile de finală ale Cupei României se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care unul sau mai multe meciuri urmează să fie televizate şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul respectiv va fi programat pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu