”U” Cluj și-a stabilit primele amicale ale iernii. Echipe din Liga 3 și niciun transfer, deocamdată

Foto: Dan Bodea

După o pauză de aproape patru săptămâni, fotbaliștii și staff-ul tehnic al Universității Cluj se vor întoarce vineri la treabă, pentru a pregăti a doua parte a sezonului. Reunirea lotului este programată vineri la Cluj Arena, după care echipa va intra într-un program de antrenamente pentru o reacomodare rapidă la efort.

Sâmbătă, ”U” va avea parte de primul test al iernii, un joc amical cu echipa mureșeană Unirea Ungheni, formație ce ocupă poziția a patra în clasamentul seriei cu numărul 9 din Liga a III-a. Pe lângă acest joc, FC Universitatea Cluj mai are programate două meciuri amicale, împotriva celor de la SCM Zalău (3 februarie) și contra Unirii Dej (13 februarie), anunță site-ul oficial al „Șepcilor roșii”.

Elevii lui Costel Enache vor intra în cantonament în intervalul 18-29 ianuarie la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Pe parcursul celor 12 zile de cantonament, ”U” va disputa alte patru partide de pregătire, adversarii urmând a fi stabiliți ulterior. „Studenții” vor începe seria meciurilor oficiale cu faza optimilor din Cupa României, care se va desfășura în perioada 9-11 februarie. După acest joc, urmează și prima partidă de campionat pe 2021. În etapa a 16-a, ”U” va juca în deplasare, pe terenul celor de la ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu