”U” Cluj se reunește peste o săptămână. Patru nume noi și două reveniri

Foto: Dan Bodea

Eric Linkar și staff-ul său își încep munca la Universitatea Cluj la jumătatea săptămânii viitoare. Reunirea lotului este prevăzută pe 17 iunie. Deocamdată nu a fost anunțat programul perioadei de pregătire. Se știu cele patru noutăți din lot și, aparent vor reveni la echipă încă doi fotbaliști, împrumutați în sezonul precedent.

Atacanții Albert Voinea, ultima oară la UTA, și Valentin Alexandru, de la Dunărea Călărași, mijlocașul Cristian Balgiu, de la Gloria Buzău și fundașul Costinel Gugu, ultima oară la FC U Craiova 1948, sunt noutățile Universității. Toți cei patru jucători au semnat cu ”U” liberi de contract.

La reunirea de săptămâna viitoare ar trebui să se prezinte și mijlocașii Adrian Micaș (22 de ani) și Alin Văsălie (19 ani), care sunt sub contract cu FC Universitatea, dar au evoluat în campionatul trecut, sub formă de împrumut, la Comuna Recea.

Tot la gruparea de lângă Baia Mare a fost împrumutat și atacantul Marius Coman însă, acestuia i-a expirat între timp angajamentul cu ”U” și a semnat cu Petrolul Ploiești. 15 goluri a marcat Marius Coman pentru Comuna Recea în sezonul trecut.

Se anunță o săptămână intensă în birourile din Sala Polivalentă întrucât, imediat după ultimul meci din campionatul trecut, fostul antrenor Costel Enache anunța că doar 6 jucători mai avea contracte cu FC Universitatea Cluj. Cu cele patru noi achiziții, plus revenirile lui Micaș și Văsălie, aparent, lotul Universității numără în acest moment 12 jucători.

Distribuie:

Postaţi un comentariu