”U” Cluj pierde tot în Liga Națională

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au bifat al cincilea eșec consecutiv în Liga Națională, scor 27-28, în disputa cu Gloria Bistrița din cadrul etapei a XVI-a. Eșecul fetelor lui Alin Bondar nu mai trebuie să mire pe nimeni. Mixul dintre experiența unor jucătoare precum Ani Senocico, Munteanu, sau Chintoan și entuziasmul mult mai tinerelor lor colege Moroianu sau Petruș, este departea a se fi încheghat sub forma unei echipe.

Bistrițencele au fost permanent la conducere pe parcursul primei reprize și au intrat la cabine la adăpotul unui gol avans (16-17). Universitatea a intrat ceva mai decisă în partea a doua a înfruntării și la jumătatea reprizei a doua chiar a reușit să treacă în avantaj pe tabela de scor (22-21). Deși părea că va reuși să termine meciul neînvinsă, Universitatea a cedat mental (a câta oară?), oaspetele au preluat inițiativa, s-au desprins la două goluri și s-au văzut egalate la 26, cu patru minute înaintea ultimei sirene.

Încă o dată fetele lui Horațiu Pașca au gestionat perfect momentul de elan al universitarelor și s-au impus la limită în Sala Sporturilor „Horia Demian”, după ce gazdele au ratat o ocazie uriașă la ultima fază a meciului. Gloria Bistrița își păstrează astfel, invincibilitatea în fața Universității Cluj, în fața căreia nu a pierdut în ultimele 6 meciuri oficiale.

Distribuie:

Postaţi un comentariu