”U” Cluj obține prima victorie în Liga Națională, după o repriză a doua incredibilă

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a spart gheața în actualul campionat și a câștigat cu scorul de 25-24 meciul cu Gloria Bistrița. Repriza a doua a făcut diferența.

Pornite cu șansa a doua, clujencele au reușit să deschidă scorul, iar ulterior, în ciuda eforturilor grupării bistrițene de a se desprinde, au stat bine în teren și au limitat proporțiile scorului. La pauză Gloria avea un avantaj de trei goluri (17-14), lucru de altfel preconizat, dată situația din clasament a celor două oponente,

Repriza a doua a fost una cu adevărat interesantă. Bistrițencele au început tare actul secund și și-au mărit ecartul la patru goluri. Soarta partidei s-a schimbat radical începând cu minutul 39. La scorul de 21-17 pentru Gloria, universitarele au trecut încet, încet în controlul partidei.

În minutul 54, Cordoș a egalat situația pe tabela de marcaj (23-23), apoi clujencele au trecut în avantaj și au rezistat eroic. În ultimele trei minute și jumătate nicio echipă nu a reușit să marcheze. S-a terminat 25-24 pentru ”U”, care obține astfel primul succes în stagiunea 2020/2021.

Distribuie:

Postaţi un comentariu