”U” Cluj, o sărbătoare continuă. Sau: „Nu contează liga, când iubești echipa”!

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Fanii Universității Cluj reuniți în Peluza Șepcile Roșii organizează o nouă expoziție, U101, de această dată virtuală, continuatoare a celor dedicate împlinirii a 99, respectiv 100 de ani. Astfel, Peluza Șepcile Roșii invită fanii echipei Universitatea la un tur cu imagini istorice, trofee, medalii, cărți, echipamente de joc sau steaguri de peluza expuse pentru iubitorii sportului la 99 și la 100 de ani de la înființarea mult Club Sportiv Universitatea Cluj.

Și expozițiile anterioare au fost realizate tot de către Asociația Peluza Șepcile Roșii Cluj-Napoca, cu sprijinul suporterilor colecționari, a cluburilor sportive #CSU, #FCU, #UBT, a Asociației Șepcile Roșii 1919 și a Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, #BTArena. Pe această cale organizatorii mulțumesc pentru sprijinul oferit tuturor celor implicați în proiect.

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Dacă fanii Universității sunt în continuare la înălțime, echipa lor favorită iernează pe un onorabil loc 6 în liga secundă, calificant în agonia fazei play-off a campionatului, departe însă, de pretențiile și de posibilitățile clubului. ”U” Cluj este la la final de 2020 la 7 puncte în urma liderului eșalonului secund, U Craiova 1948 SA.

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Fanii Universității Cluj au sărbătorit pe durata întregului an 2019 împlinirea a 100 de ani de existență. Au fost organizate diferite evenimente prin care clubul de pe malul Someșului a marcat Centenarul. Din păcate, Clubul Sportiv Universitatea Cluj trece și azi prin momente extrem de dificile și la cele mai multe dintre secții echipele se află în ligile secunde sau la limita retrogradării din primul eșalon.

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Echipele de volei, handbal sau fotbal care în trecut umpleau arenele din Cluj-Napoca au devenit din păcate doar sparring-partener pentru echipele din România. Singurele echipe care reprezintă constant mândria Universității Cluj sunt formația de baschet U-BT Cluj, ocupanta primului loc în Liga Națională de Baschet Masculin în momentul „înghețării” campionatului și echipa feminină de fotbal ”U” Olimpia Cluj, aflată în aceiași situație în vara acestui an.

Distribuie:

Postaţi un comentariu