“U” Cluj, norocoasă și nu prea la tragerea la sorţi în Cupa Romaniei. Vezi ce adversari vor întâlni echipele clujene în 16-imi

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a fost cea mai norocoasă dintre cele trei echipe clujene calificate în 16-imile de finală ale Cupei României. Conform tragerii la sorți care a avut loc, joi, la Casa Fotbalului, „Șepcile roșii” vor întâlni pe FC U Craiova, echipă care activează în liga a treia. “U” s-a calificat în această fază a competiție după ce a trecut, miercuri, de CSC Sânmartin, scor 2-1, prin golurile marcate de George Florescu și Carol Taub.

Celelalte două echipe clujene prezente în 16-imile Cupei, CFR și Sănătatea vor întâlni adversari din prima ligă. Astfel, feroviarii se vor duela pentru un loc în optimi cu FC Botoșani, în vreme ce “Virușii verzi” au căzut cel mai rău, cu FC Viitorul Constanţa. Dacă “U” și CFR vor juca pe terenul adversarelor din 16-imi, Sănătatea va fi club organizator al meciului cu trupa lui Gică Hagi.

Întâlnirea va avea loc, cel mai probabil pe Cluj Arena. Jocurile din faza 16-imilor vor avea loc în perioada 24 – 26 septembrie 2019. Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care unul sau mai multe meciuri urmează să fie televizate şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul respectiv va fi programat pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

Distribuie:

Postaţi un comentariu