”U” Cluj, la primul eșec al noului sezon

Ultimul meci al etapei a doua din Liga 2 de fotbal s-a disputat la Târgoviște între Chindia din localitate și Universitatea Cluj. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1 și au provocat prima înfrângere pentru ”U” în noul campionat. Meciul a avut un ritm alert încă din primele minute. Motivați de debutul cu dreptul, în fața celor de la Metaloglobus, universitarii au încercat să dea lovitura la Târgoviște în fața echipei care a ratat la baraj promovarea în Liga 1.

Totul s-a năruit pentru trupa lui Adrian Falub în minutul 18 când Takacs a faultat în careu, iar Cherchez l-a învins pe Dur-Bozoancă de la punctul cu var. După deschiderea scorului partida s-a echilibrat și alb-negrii au încercat să fie mai periculoși și să ajungă în poziții de finalizare, dar marile ocazii le-au aparținut tot gazdelor. Chindia și-a dublat avantajul încă înainte să se intre la cabine. Kosnic a făcut un marcaj larg la Mihaiu, iar fotbalistul Chindiei a marcat cu capul.

Repriza a doua s-a disputat în aceeași notă de echilibru. Gazdele au continuat să fie mai periculoase, în vreme de trupa lui Falub a părut lipsită de idei pe faza ofensivă. În minutul 67 Greu a obținut un penalty pe care Florescu l-a transformat. Deși mai aveau mai mult de 20 de minute la dispoziție Universitatea nu a mai putut reveni pe tabelă și Chindia a câștigat disputa. Următoarea partidă pentru ”U” este programată, duminică, pe teren propriu cu Energeticianul, singura echipă cu maximum de puncte după două etape.

Distribuie:

Postaţi un comentariu