”U” Cluj învinge la Arad și urcă pe 5 în clasamentul LNBF

Sursa foto: Facebook

Echipa feminină de baschet Universitatea Cluj a câștigat cu scorul de 60-59 meciul cu FCC Baschet UAV Arad. Succesul de la Arad este cu atât mai important cu cât a dus echipa clujeană pe locul 5 al clasamentului Ligii Naționale de Baschet Feminin.

Departe de a fi fost un joc frumos, meciul a fost extrem de disputat, în ritm alert, cu dorință, și de-o parte și de cealaltă. Universitarele au început perfect întâlnirea și s-au distanțat repede la 10 puncte în fața adversarele, însă numeroasele greșeli au făcut ca diferența, la finalul primei secvențe, să fie de doar 4 puncte 14-10, în favoarea Universității.

Tot fetele lui Ioanis Koukos au controlat și sfertul al doilea, iar ecartul a crescut la 10 puncte până la pauza mare, 32-22. Repriza a doua a aparținut gazdelor, însă cursa lor de urmărire nu a avut efectul scontat pe tabelă. Clujencele s-au impus la limită, obținând al 8-lea succes stagional.

Campbell cu 23 de puncte și 14 recuperări, Timbilla (17 puncte) și Uiuiu (15 puncte) au fost cele mai importante jucătoare ale Universității Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu