”U” Cluj întâlnește HC Zalău în ultimul meci oficial al anului

Sursa foto: u-cluj.ro

Federația Română de Handbal organizează, miercuri și joi, ultimul turneu al anului în Liga Națională feminină. Meciurile din cadrul etapei a șasea a sezonului se vor disputa în Sala Polivalentă din București, iar Universitatea Cluj va înfrunta marea rivală HC Zalău, joi, de la ora 13:00.

Ambele echipe au avut probleme în această primă parte a campionatului, astfel că, ambele sunt situate în zona periculoasă a clasamentului, fiecare având acumulate câte trei puncte. Deocamdată Universitatea se situează pe locul 11 al clasamentului grație singurei victorii, și aceea la masa verde cu Crișul Chișineu Criș, în vreme ce HC Zalău este pe 14.

În jocurile precedente fetele antrenorului Alexandru Curescu au arătat ca o formație mică, nereușind să învingă niciuna dintre noile promovate (Activ Ploiești, CSM Galați și Dacia Mioveni). Astfel, în cazul unui eșec, altfel previzibil, în fața echipei pregătite de Gheorghe Tadici, ”U” Cluj va coborî cel puțin o poziție în clasament.

În funcție de celelalte rezultate ale echipelor din subsolul clasamentului universitarele au toate șansele să încheie anul pe loc retrogradabil direct (pozițiile 13-16). Reamintim că la finalul actualului campionat nu mai puțin de patru echipe vor lua calea eșalonului secund, alte două urmând să dispute meciuri de baraj pentru menținere/promovare în Liga Națională.

Distribuie:

Postaţi un comentariu