”U” Cluj întâlnește Crișul Chișineu-Criș în primul meci din noul sezon de handbal feminin

Foto: Dan Bodea

Luni dimineață, în cadrul unei videoconferințe, au fost trase la sorți locurile celor patru echipe nou-promovate în Liga Națională de handbal feminin și s-a stabilit programul competițional al sezonului 2020/2021. Astfel, de la 1 la 4, locurile au fost atribuite, în ordine, echipelor Dacia Mioveni, Activ Prahova Ploiești, Crișul Chișineu-Criș și CSM Galați.

În aceste condiții, prima etapă, care ar urma să se desfășoare în sistem turneu pe 14 și 15 octombrie, va programa următoarele partide:
Crișul Chișineu-Criș – CSU Cluj-Napoca
Rapid București – CSM Slatina
HC Zalău – Minaur Baia Mare
CSM Galați – Gloria Bistrița-Năsăud
Activ Prahova Ploiești – Dunărea Brăila
SCM Gloria Buzău – CSM București
Dacia Mioveni – Măgura Cisnădie
SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea.

Consiliul de Administrație al FRH a hotărât ca prima etapă a campionatului să se desfășoare într-un singur oraș care să permită disputarea tuturor meciurilor în condițiile impuse de MTS. Pentru următoarele patru etape se va organiza un turneu în perioada 29 octombrie – 3 noiembrie, iar etapa a șasea a fost programată pentru 18 – 19 noiembrie.

Cu un antrenor nou și o campanie de transferuri mai mult decât interesantă Universitatea Cluj are ca obiectiv o clasare în primele 10, după ce în ultimii ani s-a salvat mereu in extremis de la retrogradare. La fel ca și în întrecerea masculină, la sfârșitul sezonului vor retrograda direct patru echipe, alte două urmând să joace un turneu de baraj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu