”U” Cluj începe, joi, o serie de patru meciuri în 10 zile

Foto: Dan Bodea

Finalul anului 2020 este extrem de încărcat pentru Universitatea Cluj, trupa antrenată de Costel Enache urmând să dispute patru partide în doar zece zile. Primul joc din această serie este programat joi, de la ora 16:30, la Miercurea Ciuc, unde alb-negrii vor înfrunta echipa locală AFC Csikszereda, o partidă contând pentru etapa a 14-a a ligii a doua.

Înaintea înfruntării cele două echipe sunt vecine în clasament, locul 12 pentru ”U” (17 puncte din 11 jocuri), respectiv poziția a 13-a pentru Csikszereda (16 puncte din 12 meciuri). Secuii traversează o perioadă excelentă din punct de vedere sportiv, echipa fiind neînvinsă în Liga 2 în ultimele cinci partide. De partea cealaltă, Universitatea Cluj a pierdut ultimele două meciuri.

La sfârșitul săptămânii, duminică, 29 noiembrie, de la ora 13:30, „Șepcile roșii” vor evolua tot în deplasare, la Huși, în compania formației Hușana. Meciul face parte din faza 16-imilor de finală ale Cupei României. În 2 decembrie, pe Cluj Arena este programat meciul restant din etapa a 11-a, cu Farul Constanța, iar trei zile mai târziu (5 decembrie), tot pe teren propriu alb-negrii vor primi vizita Dunării Călărași.

Până la sfârșitul anului este foarte posibil ca Universitatea Cluj să mai dispute o partidă. Este vorba de restanța cu Ripensia Timișoara. Întâlnirea, contând pentru etapa a 13-a a eșalonului secund, ar fi trebui să aibă loc la data de 23 noiembrie, pe Cluj Arena, dar a fost amânată din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19 cu care se confruntă gruparea bănățeană. Deocamdată FRF nu a anunțat data la care va fi reprogramată partida.

Distribuie:

Postaţi un comentariu