”U” Cluj, încă o victorie de poveste în Liga Națională feminină de handbal

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Ca și retrogradată în liga a doua, echipa feminină de handbal Universitatea Cluj a mai obținut un rezultat cu care bulversează lumea handbalului intern. Clujencele au învins, marți, pe SCM Craiova, o fostă câștigătoare de cupă europeană.

Universitatea Cluj a evoluat fără complexe în fața oltencelor și chiar au controlat jocul, în ciuda problemelor de lot cu care se confruntă. Sigur, eșecul oltencelor nu este chiar atât de surprinzător, în condițiile în care echipa care câștiga Cupa EHF în 2018, se află într-un declin vizibil.

Însă, victoria clujencelor nu poate fi contestată de nimeni, indiferent de conjunctura în care a fost obținută. Necula (7 goluri), Masna (6), Nicolae și Chintoan (câte 4), Lazăr și Cordoș (câte 3 goluri), au fost marcatoarele Universității în meciul cu SCM Craiova.

Este doar a doua victorie în actualul campionat pentru Universitatea Cluj care a învins-o la fel de surprinzător pe Gloria Bistrița și, ulterior, a remizat cu multipla campioană CSM București. Succesul în fața oltencelor le-a ajutat pe clujence să paseze „lanterna roșie” Activ Ploiești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu