”U” Cluj, eșec anticipat cu Gloria Buzău

U Cluj handbal feminin
Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au pierdut și cel de al doilea mci din cadrul turneului găzduit în această perioadă de Bistrița. Clujencele au cedat, scor 24-32, în fața Gloriei Buzău, una dintre echipele bune ale campionatului.

În ciuda scorului care indică o diferență de valoare net superioară formației buzoiene, întâlnirea a debutat cu ”U” Cluj la timonă, conducând până în minutul 7 (scor 3-2). Ce a urmat este deja un scenariu bine cunoscut suporterilor echipei universitare.

Gloria a trecut la conducere în minutul 9 (scor 4-3) și nu au mai cedat inițiativa până la final. Clujencele au ținut aproape și chiar au reușit să egaleze la 9, dar până la pauză Gloria Buzău avea deja un avantaj de trei goluri, scor 15-12.

Repriza a doua a început cu Gloria mult mai incisivă, a marcat de trei ori la rând, fără să primească gol, și s-a distanțat fără prea mare efort la 6 lungimi. Paulina Masna a înscris de două ori și a mai redus din diferență, dar clujencele nu au mai avut forța să reintre în meci.

Reamintim că în primul meci a turneului de la Bistrița, Universitatea Cluj a pierdut cu 26-29 întâlnirea cu Dacia Mioveni, iar sâmbătă, de la ora 18:35, va înfrunta pe Activ Prahova Ploiești, cele două echipe fiind în luptă directă pentru evitarea locului 15, direct retrogradabil în eșalonul secund.

Distribuie:

Postaţi un comentariu