„U” Cluj, doar egal cu o falsă pretendentă la promovare

Foto: Dan Bodea (arhivă)

Etapa a 17-a a Ligii 2 a programat întâlnirea dintre Sportul Snagov, aparent o candidată la promovarea în eșalonul întâi, și Universitatea Cluj. Meciul s-a disputat la Ghermănești, pe un teren mai rău decât al multor echipe din eșalonul terț și s-a terminat nedecis, scor 0-0, la capătul unei lupte inegale. Gazdele au început ceva mai bine și au dat senzația că ajung relativ ușor în preajma careului alb-negrilor, însă niciun șut spre poarta lui Dur-Bozoancă nu a reprezentat un real pericol pentru trupa lui Mircea Cojocaru.

În replică, Goga și Cordoș au trimis și ei șuturi peste poarta lui Florin Iacob, omul căruia i se datorează punctul obținut de Sportul în fața Universității. Dacă în prima repriză lucrurile au evoluat tern, în actul secund clujenii le-au mai dat gazdelor ceva spații de manevră doar vreo 15 minute, apoi au preluat inițiativa și au căutat să ducă cât mai des balonul în suprafața de pedeapsă a gazdelor.

Goga șutează frumos, însă din nou peste poartă (min. 65). Două minute mai târziu Carol Taub trimite și el o ghiulea și Iacob are o intervenție salvatoare. Portarul gazdelor a fost inspirat și în minutul 74 când Ene a dejucat pasul la ofside a defensivei ilfovene, a scăpat spre buturile lui Iacob, dar ieșirea acestuia a salvat o fază grea pentru echipa lui. În minutul 83 Hațiegan reușește o pătrundere frumoasă în careul gazdelor, pasează către Goga, dar șutul acestuia este respins cu o intervenție la sacrificiu a unui adversar.

Alexandru Coman a apărut și el periculos în careul gazdelor (90+4), dar reluarea cu capul a fost slabă și meciul s-a terminat 0-0. Gazdele au obținut un punct, Universitatea a pierdut două, și rămâne pentru cel puțin încă o săptămână în afara podiumului Ligii 2.

Distribuie:

Postaţi un comentariu