”U” Cluj, „depunctată” involuntar de FRF, după ce Pandurii a fost exclusă din Liga 2

Foto: Dan Bodea

Ultima victorie a Universității Cluj, 2-0, acasă, cu Pandurii Târgu Jiu, nu mai are nicio valoare concretă după ce Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a decis, joi, excluderea clubului Pandurii Târgu Jiu din eșalonul secund, din cauză că oficialii grupării gorjene nu au putut face dovada lipsei datoriilor financiare restante către angajații relevanți.

Astfel, toate rezultatele meciurilor în care a fost implicată Pandurii Târgu Jiu, în primele 6 etape ale actualului campionat, au fost anulate. E cale de consecință Universitatea Cluj a pierdut cele 3 puncte obținute la începutul acestei săptămâni.

Decizia Comisiei de Recurs a FRF este definitivă și executorie pe plan intern, însă poate fi atacată la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), în termen de 10 zile de la comunicare. Oficialii gorjeni au anunțat deja că vor contesta această decizie la TAS. „Noi ne angajasem să achităm unele datorii, implicit cea către fostul antrenor Adrian Bogoi (fostul tehnician al Pandurilor acuză clubul de semnătură falsă – n.a.).

Am efectuat și plata, dar ni s-a spus că este tardiv și că se suspendă decizia anterioară de acordare a licenței. Avem posibilitatea să atacăm decizia FRF la TAS. Deja am vorbit cu avocatul, iar vineri vom face toate demersurile necesare. Până se va pronunța Tribunalul de la Lausanne, nu mai suntem programați în campionat. Cred că se dorește desființarea acestui club”, a declarat pentru liga2.ro, directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu.

Universitatea Cluj va disputa următorul meci în Liga 2 la începutul săptămânii viitoare, în deplasare, la Turnu Măgurele, în compania formației locale Turris-Oltul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu